Molenaar Bedrijfshuisvesting – Bedrijfsmakelaar Rotterdam

Molenaar Bedrijfshuisvesting is een makelaar speciaal gericht op bedrijven. Zoekt u een nieuw kantoor of misschien wel een winkelpand? Dan bent u bij Molenaar bij het juiste adres. Molenaar is namelijk gespecialiseerd in het adviseren van commerciële vastgoedondernemingen. Ook particuliere ondernemingen kunnen hier terecht. De missie van Molenaar Bedrijfshuisvesting is dan ook om als vastgoedadviseur zowel kleine als grote bedrijven van advies te voorzien wat betreft hun onderkomen.

Regio’s van Molenaar Bedrijfshuisvesting

Molenaar richt zicht vooral op bedrijven en panden in de regio Rijnmond. Bij de regio Rijnmond moet u denken aan Rotterdam Centrum, Spijkenisse, Schiedam, Bergen op Zoom, Oostvoorne, Den Hoorn, Rhoon en Europoort Rotterdam. Molenaar heeft dus een groot aanbod aan bedrijfsruimten, winkels, kantoren en terreinen te huur waar u als bedrijf zijnde u plek kunt vinden. Daarnaast kunt u deze ruimte niet alleen huren. Ook kopen behoort tot de opties.

Wat zijn de prijzen?

Wilt u meer weten over het aanbod en over de prijzen die u kunt verwachten? Dan kunt u het best kijken op de site van Molenaar Bedrijfshuisvesting. Hier vindt u een actueel aanbod en zit u welke terreinen er allemaal beschikbaar zijn. Het is dan ook moeilijk om iets over de prijs te zeggen aangezien dit geheel afhankelijk is van waar u naar op zoek bent. Daarnaast  zult u altijd eerst meer informatie moeten opvragen voordat er meer bekend wordt over de prijs die betaald zal moeten worden.