Hoe leef ik fruitzaam?

Wil jij gezond leven? Dan is een gezonde levensstijl van belang. Waar bestaat een gezonde levensstijl uit? Een belangrijk punt is voldoende beweging. Kies er dus voor om genoeg te bewegen. Voor de een is dit makkelijker dan de ander. Sommige mensen bewegen tijdens hun werk al veel, wanneer dit niet het geval is moet je bijvoorbeeld bewegen bij een sportschool. Naast beweging is voeding ontzettend belangrijk. Daarom raden we aan om voldoende groente en fruit te eten, dit is namelijk de basis voor een gezonde voeding. Wil jij weten hoe je fruitzaam kunt leven? Dan is dit artikel voor jou geschreven. We beschrijven op deze pagina namelijk hoe jij voldoende fruit kunt eten zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen.

Hoe kom ik aan voldoende fruit?

Hoe kom je aan voldoende fruit? Dat is voor veel mensen vaak een hele opgave. Hoewel je zou zeggen dat het niet moeilijk is om fruit te kopen in de supermarkt, slaan veel mensen dit vaak over. Het is daarom goed om thuis altijd fruit in huis te hebben en dit op een zichtbare plek neer te zetten. Je wordt dan vaker en sneller getriggerd om fruit te eten. Daarbij is het ook goed om met je werkgever te overleggen of hij/zij ervoor wil zorgen dat er voldoende fruit op het werk is zodat je ook hier fruit kunt eten. Dit helpt allemaal om een fruitzaam leven te hebben!

Neem een fruitabonnement

Wanneer je fruitzaam wilt leven en dus ook op je werk fruit wilt kunnen eten, is het wellicht een idee om voor te stellen aan je werkgever om een fruitabonnement te nemen. Je krijgt dan bijvoorbeeld iedere week of twee weken automatisch fruit op kantoor en zo heb je dus altijd fruit voor handen!