Een keycord en lanyard kopen

Een keycord of lanyard is ideaal voor als u promotie wilt maken voor uw bedrijf. Waarom een keycord en/of lanyard kopen nou zo ideaal is voor uw bedrijf komen we later in dit artikel nog op terug. We bespreken ook de kosten die erbij komen kijken. Eerst is het belangrijk om te weten wat nou een keycord of lanyard is. Lanyard zegt veel mensen waarschijnlijk niks maar is gewoon precies hetzelfde als een keycord, alleen een andere benaming ervoor. Er zit voor de rest geen verschil in. Ook hiermee kunt u dus uw kaartje ophangen voor op bijvoorbeeld een beurs of ander event.

Wat zijn de totale kosten?

De kosten voor een keycord of lanyard kunnen flink van elkaar verschillen. U bent natuurlijk afhankelijk van hoeveel keycords u afneemt en wat u er precies mee wilt doen. Wilt u ze bijvoorbeeld bedrukken? Dan betaald u er logischerwijs iets meer voor dan als u ze helemaal ‘kaal’ koopt. Gemiddeld richt de prijs voor een keycord zo rond de €0,20. Als u er meer tegelijk afneemt zal de prijs voor keycord en lanyard kopen automatisch ook wat afnemen.

Waarom een keycord en lanyard kopen?

Waarom moet u nou kiezen voor een keycord en lanyard kopen? Het is natuurlijk ideaal om uw bedrijf te promoten als u op een groot event staat waar veel potentiele klanten en/of partners aanwezig zijn. Zo maakt u voor een goedkope prijs toch veel promotie voor uw bedrijf. U loopt natuurlijk zelf de hele dag met een keycord om uw nek. Maar u kunt er ook voor kiezen om ze bijvoorbeeld gratis uit te delen.