Ga jij de Staatsloterij opzeggen? Dan is het goed om op een aantal zaken te letten!

Heb jij een abonnement bij de Staatsloterij en speel je dus elke maand mee voor de grote prijzen? Dan kan het zijn dat je op een bepaalt moment ervoor kiest om niet meer mee te spelen en je abonnement dus op te zeggen. Helaas gaat dit vaak niet heel gemakkelijk, simpelweg doordat bedrijven het erg moeilijk maken om dit op te zeggen. Staatsloterij opzeggen? In dit artikel geven we je tips om op een eenvoudige manier en ook nog eens snel dit op te zeggen zodat je niet meer lid bent zonder dat dit al te veel moeite kost.

Is het moeilijk om op te zeggen?

Je kent het wel, je gaat op de website op zoek naar de pagina waar je een abonnement of iets dergelijks kunt opzeggen. Vaak zijn dit soort pagina’s goed verstopt op de website en is het moeilijk om deze te vinden. Daarbij wordt er op aangedrongen dat je telefonisch contact moet opnemen. De enige reden waarom dit geadviseerd word is omdat ze je dan telefonisch nog een keer kunnen overtuigen om lid te blijven. Maar hoe zeg ik dan wel eenvoudig een abonnement op? Door bijvoorbeeld een brief te sturen. Hoewel dit veel tijd in beslag kan nemen, is het tegenwoordig ook mogelijk om standaard opzeggingsbrieven te kopen. Hierdoor wordt Staatsloterij opzeggen een stuk eenvoudiger.

Maak het jezelf makkelijk!

Wil jij de staatsloterij opzeggen? Maak het jezelf dan niet te moeilijk. Maak gebruik van de diensten die het eenvoudig maken om een abonnement als deze op te zeggen, zonder dat je 10 minuten in de wacht moet staan voordat je een abonnement kunt opzeggen. Door een standaardbrief te gebruiken weet je zeker dat je de staatsloterij opzeggen succesvol doet!